pondělí 9. března 2015

JÁ A KURZ LÍČENÍ

Určitě už jste si všimli několika vtipů na téma já a líčení. Jo, nejsme zrovna nejlepší kámoši. Ale každý jednou do něčeho doroste a vyvíjí se a tak se rodinka rozhodla, že mi napomůže a něco mi koupili.

Tak se tedy nějakým řízením osudu stalo, že jdu tento týden na kurz líčení. Nedovedete si představit, jaké to doma vyvolalo pozdvižení a tématem kolika vtipů jsem se stala. Ale oni ještě budou koukat, jaká ze mě bude kočka!

zdroj

Když jsem volala a objednávala se, prý nemám přijít nalíčená. Paní nepochopila, proč jsem se pousmála, ale vy to jistě chápete. Nelíčím se. Neumím to. Absolutně vůbec ne. Leda tak si vypíchnout oči.

Další úkol, který jsem dostala byl, že si mám donést své nejoblíbenější líčení. Tak jsem šla do koupelny, dlouze jsem se zamyslela, opravdu dlouze. A pak jsem si sbalila řasenku. Jedinou řasenku co mám. Jedinou líčící věc, co vlastním. Určitě si pamatujete, jak jsem cca před dvěma měsíci vesele hlásila, že jsem si pořídila první řasenku. No tak od té doby jsem si na ní vzpomněla asi třikrát. A to ještě přeháním. Možná dvakrát

zdroj

Budu muset nacvičovat, kdyby po mě nedejbože chtěli něco jiného než koukat, abych si to oko vážně nevypíchla...

zdroj

Co vy a líčení? A chtěli byste článek o tom, jaký kurz byl?

Žádné komentáře:

Okomentovat