středa 25. listopadu 2015

PÉČE O PLEŤ, PŘÍPRAVKY A TERMINOLOGIE

Dnes opět pár faktů z knížek a co probíráme na kosmetickém kurzu, na který chodím a o kterém jsem už několikrát psala, tak třeba se dozvíte něco nového a zajímavého.

pátek 20. listopadu 2015

NEW IN - VZOREČKY

Sešlo se mi tu pár vzorečků, nějaké krémíky a vůně, které jsou tedy naprosto božské a hrozně dlouho vydrží, až jsem byla překvapená. Škoda, že je toho jen 1 ml :)

pondělí 16. listopadu 2015

AVON HAUL

Dnes tu mám novinky od Avonu, řadu Planet Spa Caribbean Escape. Jsou to čtyři věcičky a jsem z nich naprosto nadšená.

sobota 14. listopadu 2015

JSEM TO ALE BLESK, ANEB VŠICHNI DÁVNO ZNÁTE, JÁ OBJEVUJI

Poslední dobou jsem objevila spoustu věcí, které určitě už všichni znáte a používáte, ale já jsem jako obvykle pozadu a teprve jsem se k nim dostala. Dřív jsem byla taková, že když mi něco sedělo, nikdy jsem to už nezměnila, než to nepřestali vyrábět nebo změnili složení, že mi to najednou nevyhovovalo, či tak něco. Prostě držák. Ale od té doby, co mám blog a čtu blogy, mám hroznou chuť věci testovat a objevovat. A tak zkouším a nevěřím tomu, že existují i jiné, nové, lepší výrobky, než znám. Co například?

pondělí 9. listopadu 2015

FRAIS MONDE TERMAL SPA WATER

Frais Monde Thermal Spa Water - termální voda ve spreji 

Značka Frais Monde představuje exkluzivní nabídku léčivých a termálních produktů, které jsou vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku. Obsahuje výtažky síry, která v sobě obsahuje léčivé a zklidňující účinky. Řada Thermal Spa Water patří mezi nejoblíbenější. Zdroj termální vody pochází z daleké Répole, kde má natolik ideální koncentraci, že není třeba jej nijak upravovat.

sobota 7. listopadu 2015

JEHLA NA ODSTRANĚNÍ AKNÉ

Akné je asi nikdy nekončící problém většiny z nás. Když jsem poprvé slyšela o této jehle, byla jsem docela skeptická, ale pak ji chválilo víc a víc lidí, tak jsem se také rozhodla ji vyzkoušet.


pondělí 2. listopadu 2015

NEW IN - ZIAJA, TOPVET

Dnes tu pro vás mám jedno new in. Ziaja mám doma již nějakou chvíli a poctivě testuji, brzo vás čeká recenze. A pro Topvet jsem si byla dneska, jsem na to hodně zvědavá.