čtvrtek 25. února 2016

ČERVEŇ NA TVÁŘE - VÁŠ TRVALÝ A ZDRAVĚ VYPADAJÍCÍ RUMĚNEC

Je to víc než jen barva na tváře, protože správně vybrané a nanesené "zdravíčko" může dodat vaší pokožce čerstvý a mladistvě působící nádech. Většina žen bez ohledu na věk potřebuje růž na tváře, aby osvěžila pleť, zvláště když jsou unavené nebo na ně působí počasí. A když pokožka ztrácí s přibývajícími lety pigment a růžový nádech, stává se zdravíčko nepostradatelné. Pro dokonalou úpravu stačí lehce poprášit tváře, očnice, bradu a vlasovou hranici. Červeň na tváře mění obličej ve tvář plnou vlídnosti a vitality.

pátek 19. února 2016

KULMA REMINGTON PROTECT

Kdo mě znáte, víte, že mám (celkem) dlouhé vlasy. Tedy, teď už jsou kratší, ale byly doby, kdy jsem je měla pod zadek. A jediné, co jsem zvládla za úpravu bylo - culík nebo rozpuštěné. Velké umění, já vím. Ale v době mého mládí, spíš dětství, spíš prostě doby, kdy většina z vás ještě ani neměla vlasy, byly přístroje na úpravu vlasů dost děsné. Měla jsem kdysi jednu a trvalo asi tak týden, než se nahřála, další týden, než to na jednou prameni vytvořilo nějakou akci a pak asi tak dvacet vteřin, než to zase zmizelo. Proto asi pochopíte, že když se mi do rukou dostala tato kulma, zrovna dvakrát jsem tomu nedávala.


úterý 16. února 2016

PSYCHOLOGIE LÍČENÍ

Psychologové již dávno vědí, že líčení má na dobrý pocit stejný vliv jako droga. Je také známo, že to, že první známkou deprese jako nemoci je to, že pacientka ztratí zájem o svůj vzhled a nepečuje o sebe. Mezi rané příznaky uzdravení se řadí okamžik, kdy se zase podívá do zrcadla.

pondělí 8. února 2016

VŮNĚ, VOŇAVKY, PARFÉMY, VONĚNÍ

Jsem tu s dalšími fakty z knížek a co probíráme na kosmetickém kurzu, na který chodím a o kterém jsem už několikrát psala, tak třeba se dozvíte něco nového a zajímavého.